Animatie Fien en Teun

In het kampeerseizoen 2023 is er animatie vanaf 24 juli t/m 18 augustus.

En sinds dit jaar staat de animatie in het teken van Fien en Teun. Een vrolijk boer en boerinnetje die veel beleven op de boerderij en buiten in de natuur.

In het thema van Fien en Teun doen wij allemaal leuke dingen met de kinderen op de camping. Speurtochten, dansen, zingen, knutselen, sport en spel en smullen van marshmallows of broodjes bij het kampvuur.

De activiteiten zijn voor kinderen van 3 t/m 8 jaar leuk om aan mee te doen.

De animatiedagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, en donderdag van 10 uur tot 12 00 uur.

Iedere week is er ook een avondactiviteit zoals bijvoorbeeld een speurtocht of Bingo en werken wij met een nieuw thema binnen Fien en Teun.

🤹‍♂️☀️ De meet en greet met Fien en Teun! ☀️🤹‍♀️ Op donderdag 10 augustus 2023 komen de echte Fien en Teun bij ons langs! Boek gezellig uw vakantie en geniet mee! U kunt deze dagen komen kamperen voor minimaal 2 nachten.

Ook zijn er verschillende speurtochten op de camping uitgezet in het thema van de boerderij die u met uw (klein)kinderen kunt uitvoeren op een moment dat het u schikt. De kinderen krijgen allemaal een doeboekje mee bij aankomst waar allerlei leuke opdrachten in staan die u kind kan maken en uitvoeren. Hebben jullie alle vragen goed beantwoord? Dan ontvangen jullie het echte Fien en Teun vakantiediploma!

Komen jullie ook gezellig meedoen? 🙂

Gratis iedere dag naar Speelpark de Swaan!

Naast dat de kinderen zich goed kunnen vermaken op de camping, hebben wij een hele leuk actie voor alle gezinnen en opa’s en oma’s die bij ons komen kamperen! U mag tijdens uw verblijf op onze camping, iedere dag gratis naar Speelpark de Swaan. Een mooi buitenspeelpark maar 5 minuten fietsen vanaf de camping! Kom ook en maak samen veel plezier!