Faciliteiten

Wij hebben een mooie ruime GROENE camping. Wij zijn nu 12 jaar bezig om van minicamping naar een Landschapscamping toe te groeien. Wij hebben een prachtig sanitair gebouw. In alle ruimtes is vloerverwarming. In ons sanitairgebouw is heel veel ruimte! U krijgt een ruim toilet, de afvalemmertjes zijn weggewerkt in de wand. De douches zijn ook zeer ruim uw kleding wordt bij ons niet nat! Er is een prachtige mindervalide ruimte. Ook is er een familiedouche en er is een ruime afwasruimte.

In ons eerste toilet gebouw is ook alles ruim opgezet. Hier is ook een ruimte voor de wasmachine en droger. Er is eventueel een strijkplank+strijkbout aanwezig.

Ook is er een huiskamer van de camping , welke ook gebruikt kan worden door groepen in het voor en naseizoen! In het Hoogseizoen wordt er DE ANIMATIE GEGEVEN. Ook zijn er allerlei spellen. Er is een tafeltennistafel,sjoelbak,dartbord,en wij organiseren deze zomer Kees avonden, een spel wat de hele familie mee kan spelen.

​NIEUW: Sinds 3 jaar hebben wij een mooie veranda erbij, hieronder kunt u heerlijk relaxen of een spel spelen . Ook kunt u er gezamenlijk eten, wij hebben 8 biertafels en banken welke u mag gebruiken.  Het is een leuke plek om te vertoefen voor groepen!

​Wegens groot succes organiseren wij voor de 4 de keer dit jaar een fiets 2 daagse! Op 11&12 Juni 2020. Vertrek is vanaf de camping . De afstand is 40 km.

Deelname aan de fiets 2 daagse is Gratis!!! Op donderdag is er een gezellige avond, u kunt dan inschrijven om mee te doen met een gezamelijk warm en koud buffet.

​Ook hebben wij gedurende de maand JUNI de aanbieding 7 nachten kamperen = 5 nachten betalen {geldig voor 2 personen} JUNI SPECIAL { hierbij zijn geen andere kortingen geldig } Vanaf  2 Juni t/m 4 juli 2020. geld de JUNI SPECIAL

In de receptie, wordt u hartelijk ontvangen. U ontvangt een MOOI INFO BOEKJE met de spelregels van onze camping en wat er zoal te doen is in de omgeving. Hier krijgt u gratis wandel en fietsroutes, wij zorgen voor heel veel informatie over de omgeving. U kunt hier iedere dag vanaf 8.30 uur tot 15.00 uur  terecht voor vragen en informatie. In en uitchecken. 

Vanaf de  Mei vakantie zijn er iedere morgen warme broodjes! Croissants,wit of bruine pistolets!

In het HOOGSEIZOEN 2020 is er animatie  vanaf maandag 13 JULI ,4 weken achter elkaar in de vorm van sport en spel en workshops van ma t/m vrijdag ochtend! Ook worden er leuke speurtochten georganiseerd.

In het Hoogseizoen is er iedere donderdag een echte SNACKWAGEN op de camping, vanaf 17.00 uur tot 19.30 uur.

Landschapscamping de Kolibrie is een super leuke camping voor kids van 0 tot 10 jaar.

Wanneer u minimaal 1 week bij ons op de camping kampeert mag u GRATIS met uw hele gezin naar Speelpark de Swaan dit is 10 minuten op de fiets vanaf de camping.

Ook is er over de hele camping in uw caravan of tent de mogelijkheid om gebruik te maken van wifi  .GRATIS ticket voor 1 apparaat!

Wij hopen dat u bij ons komt kamperen.

Graag tot ziens op Landschapscamping de Kolibrie. Groeten van Jan,Marga,Tom&Madeleine Hink