Faciliteiten

Camping de Kolibrie is een ruime, groene landschapscamping. Wij hebben drie sanitair gebouwen. In alle ruimtes is vloerverwarming. In ons sanitairgebouw is heel veel ruimte! U krijgt een ruim toilet, de afvalemmertjes zijn weggewerkt in de wand. De douches zijn ook zeer ruim. Er is een prachtige mindervalide ruimte. Ook is er een familiedouche en er is een ruime afwasruimte. En er is een wasmachine en droger aanwezig.

 

Ook is er een 'huiskamer' op de camping , welke ook gebruikt kan worden door groepen in het voor en naseizoen! In het Hoogseizoen wordt de animatie daar verzorgd. 

​Wij hebben een mooie veranda. Hieronder kunt u heerlijk relaxen of een spel spelen . Ook kunt u er gezamenlijk eten, wij hebben 10 biertafels en banken welke u mag gebruiken.  Het is een leuke plek om te vertoeven voor groepen!

In de receptie, wordt u hartelijk ontvangen. U ontvangt een mooi info-boekje met de spelregels van onze camping en wat er zoal te doen is in de omgeving. Hier krijgt u gratis wandel en fietsroutes, wij zorgen voor heel veel informatie over de omgeving. De receptie is elke dag in de ochtend geopend van 9.00 tot 12.30 uur. Wij lunchen van 12.30 tot 13.30 uur. In de middag zijn wij aanwezig voor de nieuwe incheck. 

Vanaf de  Meivakantie zijn er iedere morgen warme broodjes! Croissants, witte of bruine pistolets!

In het HOOGSEIZOEN voor 4 weken achter elkaar in de vorm van sport en spel en workshops van maandag- t/m donderdagochtend! Ook worden er leuke speurtochten georganiseerd.

Landschapscamping de Kolibrie is een super leuke camping voor kids van 0 tot 10 jaar.

Als extra service mag u GRATIS met uw hele gezin naar Speelpark de Swaan dit is 10 minuten op de fiets vanaf de camping. Dit is ook geldig voor opa en oma met kleinkinderen!

Ook is er over de hele camping in uw caravan of tent de mogelijkheid om gebruik te maken van wifi . De wifi is vrij en gratis en beschikbaar voor al uw apparaten.

Wij hopen dat u bij ons komt kamperen en komt genieten van de rust, vrijheid en gezelligheid.

Graag tot ziens op Landschapscamping de Kolibrie. Groeten van Jan, Marga, Tom & Madeleine Hink