Faciliteiten

Wij hebben een mooie ruime GROENE camping. Wij zijn nu 12 jaar bezig om van minicamping naar een Landschapscamping toe te groeien. Wij hebben een prachtig sanitair gebouw. In alle ruimtes is vloerverwarming. In ons sanitairgebouw is heel veel ruimte! U krijgt een ruim toilet, de afvalemmertjes zijn weggewerkt in de wand. De douches zijn ook zeer ruim uw kleding wordt bij ons niet nat! Er is een prachtige mindervalide ruimte. Ook is er een familiedouche en er is een ruime afwasruimte.

In ons eerste toilet gebouw is ook alles ruim opgezet. Hier is ook een ruimte voor de wasmachine en droger. Er is eventueel een strijkplank+strijkbout aanwezig.

Ook is er een ‘huiskamer’ op de camping , welke ook gebruikt kan worden door groepen in het voor en naseizoen! In het Hoogseizoen wordt de animatie daar verzorgd. 

​NIEUW: Sinds 4 jaar hebben wij een mooie veranda erbij, hieronder kunt u heerlijk relaxen of een spel spelen . Ook kunt u er gezamenlijk eten, wij hebben 10 biertafels en banken welke u mag gebruiken.  Het is een leuke plek om te vertoeven voor groepen!

​Dit jaar 2021 is ons 25 ste kampeerjaar, Dit willen wij graag vieren met alle gasten, wij zijn druk bezig om hier leuke plannen voor te bedenken!

Wij willen dit zo gaan doen dat er voor alle gasten steeds een leuke verrassing is !

In de receptie, wordt u hartelijk ontvangen. U ontvangt een mooi info-boekje met de spelregels van onze camping en wat er zoal te doen is in de omgeving. Hier krijgt u gratis wandel en fietsroutes, wij zorgen voor heel veel informatie over de omgeving. U kunt hier iedere dag vanaf 9.00  uur tot 15.00 uur  terecht voor vragen en informatie en in en uitchecken . 

Vanaf de  Meivakantie zijn er iedere morgen warme broodjes! Croissants, witte of bruine pistolets!

In het HOOGSEIZOEN 2021 is er animatie  vanaf maandag 19 juli , voor 4 weken achter elkaar in de vorm van sport en spel en workshops van maandag- t/m donderdagochtend! Ook worden er leuke speurtochten georganiseerd.

In het Hoogseizoen is er iedere weekend { zaterdag en zondag } een echte SNACKWAGEN op de camping, vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur.

En iedere dinsdag is de viskraam aanwezig!

Landschapscamping de Kolibrie is een super leuke camping voor kids van 0 tot 10 jaar.

Omdat wij ons 25 ste kampeerjaar vieren mag u GRATIS met uw hele gezin naar Speelpark de Swaan dit is 10 minuten op de fiets vanaf de camping. Dit is ook geldig voor opa en oma met kleinkinderen !!

Ook is er over de hele camping in uw caravan of tent de mogelijkheid om gebruik te maken van wifi . De wifi is vrij en gratis en beschikbaar voor al uw apparaten.

Wij hopen dat u bij ons komt kamperen.

Graag tot ziens op Landschapscamping de Kolibrie. Groeten van Jan, Marga, Tom & Madeleine Hink