Inschrijving Plus Wandel4daagse Alkmaar geopend.

Inschrijving Plus Wandel4daagse Alkmaar geopend

BOEK UW VAKANTIE OP CAMPING DE KOLIBRIE IN WARMENHUIZEN, EN DOE MEE MET DE WANDELVIERDAAGSE IN ALKMAAR!!  juni aanbieding 7 nachten kamperen = 5 nachtjes betalen geldig voor 2 personen .{ alleen voor de plaatsen met een B ervoor}

Marga, traditioneel staat Alkmaar de derde woensdag van juni in het teken van de Plus Wandel4daagse Alkmaar. De inschrijving is open en we hopen jou te verwelkomen aan de start. De 14e editie is van 17 t/m 20 juni 2020. In 2020 bestaat het Stadshuis Alkmaar 500 jaar en opent speciaal voor de wandelaars haar (tuin)deuren en wandelen we weer dóór de Grote Kerk in Alkmaar op de finishdag. Voor iedereen is er een afstand: 8,5 - 15 - 20 - 25 of 40 km.

De omgeving van Alkmaar is met haar afwisselende natuur een waar wandelparadijs tijdens de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Zo wandel je over het strand, door de polder, in het bos en staat jou een onvergetelijke finish te wachten op het historische Waagplein in Alkmaar. Geen dag is hetzelfde. Woensdag starten we met de unieke strand- en duinroute en is kustplaats Bergen het middelpunt. Dag 2 starten en eindigen we in Sporthal Hoornse Vaart en word je verrast door historische bezienswaardigheden zoals het Hollandse molengebied en de stempelpost bij de BroekerVeiling. Vrijdag start groots vanuit het AFAS Stadion en wordt voornamelijk Heiloo aangedaan met de feestelijke stempelpost Landgoed Willibrordus. Dag 4 draait natuurlijk om de afsluiting op het Waagplein, voordat je daar bent geniet je eerst van de mooie natuur en de historische binnenstad van Alkmaar. Bekijk hier de routes in detail. 

 

Reacties