Faciliteiten

Wij hebben een mooie ruime GROENE camping . Wij zijn nu 8 jaar bezig om van minicamping naar een Landschapscamping toe te groeien. Wij hebben een prachtig sanitair gebouw. In alle ruimtes is vloerverwarming. In ons sanitairgebouw is heel veel ruimte! U krijgt een ruim toilet, de afvalemmertjes zijn weggewerkt in de wand. De douches zijn ook zeer ruim u kleding wordt bij ons niet nat! Er is een prachtige mindervalide ruimte.{zie foto`s} Ook is er een familiedouche. Er is een ruime afwasruimte.

In ons eerste toilet gebouw is ook alles ruim opgezet. Hier is ook een ruimte voor de wasmachine en droger. Er is eventueel een strijkplank+strijkbout aanwezig.

Ook is er een huiskamer van de camping waar u een kast vol met boeken vindt. Ook zijn er allerlei spellen. Er is een tafeltennistafel,poolbiljart,sjoelbak,dartbord,en wij organiseren deze zomer Kees avonden, een spel wat de hele familie mee kan spelen.

​NIEUW: dit jaar 2017 hebben wij een mooie varanda erbij,hieronder kunt u heerlijk chillen of dart spelen ,tafeltennis enz.

​20 JAAR Camping de Kolibrie,daarom organiseren wij dit jaar een fiets 2 daagse! op 15&16 juni 2017.

​Ook hebben wij gedurende de maand JUNI de aanbieding 7 nachten kamperen = 5 nachten betalen {geldig voor 2 personen}  {geen andere kortingen}

In de receptie, wordt u hartelijk ontvangen. U ontvangt een folder met de spelregels van onze camping en wat er zoal te doen is in de omgeving. Hier krijgt u gratis wandel en fietsroutes, wij zorgen voor heel veel informatie over de omgeving. U kunt iedere morgen vanaf 8.30 uur tot 11.30 uur hier terecht voor vragen en informatie. In en uitchecken. Natuurlijk kunt gebruik maken van de pin!

In het hoogseizoen verkopen wij een dagblad. En vanaf de  Mei vakantie zijn er iedere morgen warme broodjes! Ook bij drukke weekenden !

In het HOOGSEIZOEN 2017 is er animatie in de vorm van sport en spel en workshops ! Ook worden er leuke speurtochten georganiseerd.

Landschapscamping de Kolibrie is een super leuke camping voor kids van 0 tot 11 jaar.

Wanneer u minimaal 1 week bij ons op de camping kampeert mag u GRATIS met uw hele gezin naar Speelpark de Swaan dit is 10 minuten op de fiets vanaf de camping

Ook is er over de hele camping in u caravan of tent de mogelijkheid om gebruik te maken van wifi  .GRATIS ticket voor 1 apparaat!

Wij hopen dat u bij ons komt kamperen.

Graag tot ziens op Landschapscamping de Kolibrie. Groeten van Jan,Marga,Tom&Madeleine.