Faciliteiten

Wij hebben een mooie ruime GROENE camping . Wij zijn nu 9 jaar bezig om van minicamping naar een Landschapscamping toe te groeien. Wij hebben een prachtig sanitair gebouw. In alle ruimtes is vloerverwarming. In ons sanitairgebouw is heel veel ruimte! U krijgt een ruim toilet, de afvalemmertjes zijn weggewerkt in de wand. De douches zijn ook zeer ruim u kleding wordt bij ons niet nat! Er is een prachtige mindervalide ruimte.{zie foto`s} Ook is er een familiedouche. Er is een ruime afwasruimte.

In ons eerste toilet gebouw is ook alles ruim opgezet. Hier is ook een ruimte voor de wasmachine en droger. Er is eventueel een strijkplank+strijkbout aanwezig.

Ook is er een huiskamer van de camping waar u een kast vol met boeken vindt. Ook zijn er allerlei spellen. Er is een tafeltennistafel,poolbiljart,sjoelbak,dartbord,en wij organiseren deze zomer Kees avonden, een spel wat de hele familie mee kan spelen.

​NIEUW: Sinds vorig jaar hebben wij een mooie varanda erbij,hieronder kunt u heerlijk chillen of dart spelen ,tafeltennis enz. Erg leuke plek om te vertoefen voor groepen!

​Wegens groot succes organiseren wij voor de 2 de keer jaar een fiets 2 daagse! op 14&15 juni 2018. Vertrek vanaf de camping afstand is 40 km.

​Ook hebben wij gedurende de maand JUNI de aanbieding 7 nachten kamperen = 5 nachten betalen {geldig voor 2 personen} jUNI SPECIAL {geen andere kortingen} Vanaf  9 juni tot 23 juni 2018. geld de JUNI SPECIAL

In de receptie, wordt u hartelijk ontvangen. U ontvangt een MOOI INFO BOEKJE met de spelregels van onze camping en wat er zoal te doen is in de omgeving. Hier krijgt u gratis wandel en fietsroutes, wij zorgen voor heel veel informatie over de omgeving. U kunt HIERiedere DAG vanaf 8.30 uur tot 16.30 uur  terecht voor vragen en informatie. In en uitchecken. Natuurlijk kunt gebruik maken van de pin!

In het hoogseizoen verkopen wij een dagblad. En vanaf de  Mei vakantie zijn er iedere morgen warme broodjes! Ook bij drukke weekenden !

In het HOOGSEIZOEN 2018 is er animatie in de vorm van sport en spel en workshops ! Ook worden er leuke speurtochten georganiseerd.

Landschapscamping de Kolibrie is een super leuke camping voor kids van 0 tot 11 jaar.

Wanneer u minimaal 1 week bij ons op de camping kampeert mag u GRATIS met uw hele gezin naar Speelpark de Swaan dit is 10 minuten op de fiets vanaf de camping

Ook is er over de hele camping in u caravan of tent de mogelijkheid om gebruik te maken van wifi  .GRATIS ticket voor 1 apparaat!

Wij hopen dat u bij ons komt kamperen.

Graag tot ziens op Landschapscamping de Kolibrie. Groeten van Jan,Marga,Tom&Madeleine.