Camping de Kolibrie

Landschapscamping de Kolibrie is in 1997 opgericht door Jan en Marga Hink, voorheen bestonden de velden waar nu de camping is uit akkers met witte en rode kool. De naam “Kolibrie” is afgeleid van de woorden kool en libre (vrijheid tussen de koolvelden) Sinds 1997 verbouwen Jan en Marga geen kool meer, in de omgeving van de camping wordt er echter nog volop kool verbouwd, u bevindt zich op onze camping dan ook nog steeds tussen de kleurrijke koolvelden.

Voor heerlijke koolrecepten kunt u hier terecht : recepten Erg gezond en ook goed te bereiden op de skottelbraai tijdens het kamperen.

 

BIJ ONS BELEEFT U HET PLATTELAND,MET STRAND EN STAD zo BIJ DE HAND!

 

HET RECREATIEGEBIED HET GEESTMERAMBACHT: Dit is bereikbaar direct vanaf de camping,u kunt er gepijlde Wandelpaden lopen, er is een leuke en spannende Mountainbike route, er zijn mooie rustige plaatsen voor de vissers. Op zomerse dagen kunt u er heerlijk zonnebaden op de mooie ligweiden ,ook voor de kinderen zijn er prachtige speelstrandjes en afgebakende waterpartijen. NIEUW VOOR DE KIDS IS het Avonturen Klim en klauter speelpark in het Geestmerambacht. Kom het beleven.

 

SCHOORL : Het centrum van Schoorl met de bekende KLIMDUIN is 5 km vanaf Landschapscamping de Kolibrie. Het bezoekerscentrum de Schoorlse Duinen is ook 5 km, Hier is het goed toeven in het bos. Altijd wat te beleven voor jong en oud! En het fantastische Duingebied ,u raakt er niet uitgekeken!!

 

 

Voor alle kinderen vanaf 2 tot 10 jaar is er vermaak op Landschapscamping de Kolibrie!

Vakantie vieren op camping de Kolibrie is voor kinderen geweldig, in het hoogseizoen worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door het animatieteam. ’s Ochtends knutselen in het doe honk en ’s avonds voor het slapen gaan nog even luisteren naar een spannend verhaal.  Ook zijn er `s avonds de speurtochten. Pyama disco, Filmavond,broodjes/taartjes versieren en bakken .enz enz.

Op 2 kampeervelden staan een aantal speeltoestellen (schommels, glijbaan, trampoline, etc.) De kantine is iedere dag geopend, hier kunnen uw kinderen diverse activiteiten uitvoeren zoals tafeltennis, sjoelen, darten en diverse bordspelen. Onze boeren zandbak (berg met speelzand) is ieder jaar een succes.

Topper :Bij 1 week kamperen op de Kolibrie mag u iedere dag GRATIS met uw hele gezin naar Speelpark de Swaan ,{Dit is 5 minuten vanaf de camping}

Plattegrond

Hieronder ziet u de plattegrond van de camping, klik voor de grote versie.

 

plattegrond Camping de Kolibrie Noord-Holland