Activiteiten

 

 

 

 

Programma met leuke activiteiten in de buurt van Landschapscamping de Kolibrie .

Ook in 2018 is er weer veel te beleven in het mooie Noord-Holland.

Wij vinden het super gezellig als u bij ons komt kamperen en tevens geniet van al deze leuke activiteiten.

Iedere maand is er wel wat te beleven!

Januari : Egmond wandelmarathon. 27&28 Januari 

De organisatie van de Egmond Wandel Marathon tegen reuma  is in handen van Stichting Sportevenementen Le Champion. De Egmond Wandel Marathon tegen reuma trekt in het vierde weekend van januari jaarlijks een grote stroom wandelaars naar de Noord-Hollandse badplaats Egmond aan Zee.

 

In 2018 bestaat de Grote Kerk Alkmaar 500 jaar. Daarom vieren we op vrijdagavond 16 februari de aftrap van een feestjaar vol optredens, tentoonstellingen en andere mooie evenementen in én rond de Grote Kerk. Meer dan 25 Alkmaarse organisaties hebben bijzondere plannen ingediend, die in 2018 werkelijkheid worden. Op deze pagina meer informatie over het programma. Tip: volg de Facebookpagina van de Grote Kerk om niets te missen over dit bijzondere jubileumjaar!

 

April: Bloeiend zijpe. Programma is vanaf 6 april tot 6 mei 2018. Kijkt u voor meer info op  www.bloeiendzijpe.nl

​Gezellig als u komt kamperen tijdens de mooiste wandeltocht door het prachtige aaneengesloten bloembollengebied ,u wamdelt echt over de landerijen met bloembollen. Op zondag 29 April 2018.

BLOEMEN DAGEN IN ANNA-PAULOWNA : 28 April t/m 2 Mei 2018.

 

​KAESKOPPENSTAD IN ALKMAAR 2 EN 3 JUNI 2018.

 

Tijdens Kaeskoppenstad kijk je niet alleen je ogen uit, er is ook nog eens van alles te doen.

Naast populaire oude bekenden als de Vliegende Hollander en de Ganzenfanfare, zijn er ook dit jaar nieuwe spectaculaire acts zoals Haeringhen ende Wallevisch: een act over de walvisvaarders, die rond deze tijd zo belangrijk waren voor De Rijp. Ook zal vanaf dit jaar de binnenkomst een upgrade krijgen door de nieuwe Buitenpoort die bij de ingangstaat! Maar natuurlijk zullen er ook bekende inwoners van Kaeskoppenstad zoals Jannes de Goochelaar, de Vuurspuwer en Johannes de Nar ook dit jaar weer hun opwachting maken. Op de interactieve plattegrond kun je alle acts, ambachten en activiteiten terugvinden. voor meer info kijkt u op  www.kaeskoppenstad.nl

​FIETS 2 DAAGSE GEORGANISEERD DOOR lANDSCHAPSCAMPING DE KOLIBRIE : OP DONDERDAG 14 EN VRIJDAG 15 JUNI 2018. Meedoen is gratis. afstand is 40 km vanaf camping de kolibrie. Donderdag avond is de feestavond hiervoor kunt u ook aanmelden. WEGENS GROOT SUCCES nu voor de 2 de keer de fiets 2 daagse. woensdagavond 13 juni   schenken wij in de recreatie ruimte een lekker bakkie koffie of thee ,even kennis maken en een borreltje toe, daarna ontvangt u de fietsroute voor de donderdag. U kunt starten vanaf 9.00 uur. U kunt u aanmelden via de mail of telefonisch. EN TIJDENS DE FIETS 2 DAAGSE IS DE JUNISPECIAL 7 NACHTEN KAMPEREN IS 5 NACHTEN BETALEN!!!

WANDEL 4 DAAGSE IN ALKMAAR : 20 TOT 23 JUNI 2018. NIEUW DIT JAAR IS DE HALVE 4 DAAGSE OP VRIJDAG 22 EN ZATERDAG 23 JUNI KIJKT U OP www.wandel4daagsealkmaar.nl  OOk deze week is het nog de JUNI SPECIAL BIJ ONS OP DE CAMPING 7 NACHTEN KAMPEREN IS 5 NACHTEN BETALEN.

 

​INDIAN SUMMER FESTIVAL 2018

Dit jaar wordt het Festival gehouden op vrijdag 30 Juni & zaterdag 1 Juli

In het Recreatie gebied het Geestmerambacht, Dit is op loop afstand van Landschapscamping de Kolibrie

​Heerlijk rustige camping met goede sanitaire voorzieningen en ruime kampeerplaats!

Je kunt bij ons komen kamperen in je eigen tent,caravan of camper!    Kosten zijn  € 10,- p.p.p.n

LET OP : U mag ook voor 1 nacht overnachten ​VRIJHEID BLIJHEID      

 

​ALKMAARSE FIETS 4 DAAGSE : 4 T/M 7 JULI 2018.

 

KAASMARKT ALKMAAR: Vanaf vrijdag 31 Maart tot en met vrijdag 29 September 2018 Iedere vrijdag van 10 tot 12.30 uur op het Waagplein.

Vanaf Landschapscamping de Kolibrie is het 8km naar het centrum van Alkmaar! www.kaasmarkt.nl

 

BUITEN CENTRUM DE SCHOORLSE DUINEN:Dit ligt aan de rand van het mooie bos en duingebied. Hier starten verschillende wandel en fietsroutes Ook kun je in het Buitencentrum terecht voor informatie over het natuurgebied,allerlei leuke activiteiten en kinderfeestjes. Landschapscamping de Kolibrie is 5 km vanaf het Buitencentrum de Schoorlseduinen

.

MUSEUM DE BROEKERVEILING: Dat moet je beleven. Beleef de veiling ,ontdek het monument en geniet van het landschap:Het rijk der duizendeilanden.    www.broekerveiling.nl

 

​ANIMATIE PROGRAMMA voor kids vanaf 4 jaar tot 10 jaar START VANAF 

 

FIETS OF WANDEL in het hart van Noord Holland: 1 van de mooiste fietsroutes is DE BREDE DUINEN ROUTE ,deze is heel goed aan te fietsen vanaf Landschapscamping de Kolibrie.

 

 

 

NIEUW  : 29&30 September  2018  komt voor de 3 de maal  de OOGST & POMPOEN FAIR op LANDSCHAPSCAMPING DE KOLIBRIE!!!!Wanneer u dit weekend op de camping kampeerd dan mag u beiden dagen GRATIS naar deze gezellige en sfeervolle fair .

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Iedere week  kunt u mee uitvaren met de langedijker koolschuit.

In de maanden Juli en Augustus kunt u iedere dinsdagmiddag/of een andere middag mee uitvaren in het duizendeilandenrijk!

 

Speelpark de Swaan

Speelpark de Swaan en landschapscamping de Kolibrie bieden u een super leuke actie aan.Wanneer u een week kampeert op Landschapscamping de Kolibrie mag u GRATIS met uw hele gezin (maximaal 14 dagen)naar Speelpark de Swaan!! Op de fiets bent u er binnen 10 minuten. 

Wanneer u een weekend bij ons kampeert dan kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van het Park.
Kom het beleven!

Voor alle activiteiten kunt u prima verblijven op landschapscamping de Kolibrie. Op de camping,in het vakantieboerderijtje of in de gezellige campingvilla`s.